Kostenindicatie & Aanmelden

Meer informatie ?

West 5
1633 JA - Avenhorn

Over mij

Mijn naam is Jolanda Negenman-Rood.

Ik ben 44 jaar, getrouwd met Ab en moeder van 3 dochters (1997, 1999 en 2000) en wij wonen in Avenhorn. Van de drie kinderen woont er 1 op kamers in Groningen om te studeren en de andere twee wonen nog thuis. Bij ons huishouden hoort ook nog een hond genaamd Frodo.

Ik ben toen, omdat ik wilde blijven werken en thuis wilde zijn voor ons kindje, gastouder geworden. Dit doe ik inmiddels alweer vanaf 1998 met veel plezier.

In de afgelopen jaren is er voor gastouders heel wat verandert. Zo moesten we een diploma halen en staan we geregistreerd. Mijn diploma heb ik in 2010 via Berend Botje gehaald.Ik ben sinds 2017 gecertificeerd Franch&Free Plus gastouder via Gastouderbureau Berend Botje en geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang, onder nummer LRK 873787158.

Met heel veel plezier werk ik 4 dagen in de week (ma-di-do-vr) als gastouder. Daarnaast werk ik nog 4 uur in de week als Gym Juf bij Gymnastiek vereniging EDO in De Goorn en ZGTV in Zwaag. Verder ga ik graag hardlopen, wandelen, tennissen en Volleyballen.

Aanmelding en plaatsing gaat via Gastouderbureau Berend Botje. Bij uw aanmelding via www.berenbotje.nl kunt u eventueel aangeven dat u voorkeur heeft voor plaatsing bij mij.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met mij via de mail of telefoon.